22
apr.
10

de ce polonezu’ ii mai bun ca micu’

De ce noua nu ni se poate intampla asta !

Ma refer la ce li s-a intamplat polonezilor.

In primul rand nu poti strange la un loc atatia politicieni din atatea partide, care sa stea cuminti pe scaunele lor fara sa se stranga de gat, doar sa isi pregateasca cuminti viitoarele initiative parlamentare.

In al doilea rand, nu ne-ar ajunge doar un avion, deoarece nu ar avea loc staff-urile fiecaruia, deci asa pe stramt as zice 2 -3 avioane .

Apoi nu ne-ar ajunge doar 7 zile de doliu, ar trebui asa cate 1 separata pentru fiecare partid, cate 1 pe comisii parlamentare, pe subcomisii, 1 zi pentru cei care au trecut de la un partid la altul, 1 zi pentru cei ce au luat cuvantul in Parlament, una pentru ceilalti, 1 zi pentru cei carora le placeau manelele si una pentru clasici, 1 zi pentru cei care isi petreceau concediile in Romania sprijinind economia nationala si una pentru cei ce mergeau in Tenerife. AAaa si una pentru minoritati !

Ar urma apoi fffforfffota. Ffforfffota pentru posturi. Fete ingrijorate, preocupate. Rasturnari ale rasturnarilor de situatii, exit poll-uri si poll position. Ar fi o perioada suprema, cele 10 minute de faima ale celor ce au stat ani in sir in umbra rugandu-se sa se intample ceva bun si in cariera lor.

Noua nu ni se poate intampla asa ceva pentru ca nu am sti gestiona situatia cu calm si demnitate, pentru ca am fi pierduti si disperati, pentru ca am spera din nou in van ca ceva se va schimba in bine in Romania !

De asta !

Reclame

0 Responses to “de ce polonezu’ ii mai bun ca micu’”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: